Elérhetőség:
Telefon: +3630 95 905 95
e-mail: fengshui@fengshui.hu
Főoldal Oktatási alapelvek Előfizetéses tananyagok Ingyenes videók
M I. Formaiskola I. - alaptanfolyam Feng Shui alapfogalmak - Feng Shui iskolák megismerése és összehasonlítása - Feng Shui orvoslási alapismeretek...
A tanfolyam mindenkinek ajánlott! Itt kapod meg a Feng Shui szemlélet alapjait, és megérted az élet miértjeit. (Kétnapos tanfolyam anyaga)
M II. Formaiskola II. - haladó Alaprajzi kérdések: hiány és többlet, orvoslásuk - Betegségre hajlamosító alaprajzi problémák - Ajtók, ablakok - A Yin és Yang filozófiája - Gyerekszoba - Hálószoba - Rend és rendetlenség - Tértisztítás - (Egynapos tanfolyam anyaga)
M III. 9*Ki asztrológia Yin és Yang. Feng Shui asztrológia a 9 csillag Ki rendszerrel, amely megnöveli a térbeli Feng Shui eredményességét. Személyiségi jellemzők, viselkedési módok, társkapcsolatok, a számok és elemek összefüggései. Aktív és passzív időszakok kiszámítása, vállalkozások indítása, lehetőségei, házasság időpontja. (Egynapos tanfolyam anyaga)
M IV. Iránytű iskola Tréning az iránytű (tájoló) használatára. A ház centruma, a nyolc irány. Lakók lehetőségei. Lakás üzenete. Jó és rossz irányok. Házalak javítása színekkel, életminőség, betegségek, orvoslás. Egy lakás teljes Feng Shui térképének elkészítése. Trigramok, egészség, érzelmek. Pa-Chai, akadémikus I-ching. (Kétnapos tanfolyam anyaga)
M V. Üzleti Feng Shui Névjegykártya tervezés, logók vizsgálata, üzletkiválasztás, iroda- és üzlet berendezése. Feng Shui méretek. Asztalok, székek, színek. Arcelemzés. (Kétnapos tanfolyam anyaga)
M VI. Kert Feng Shui A környezet vizsgálata, épület színek, kerti tárgyak helye, formája, színe. (kerítés, kerti tó, melléképület, kerti sütő, útvezetés, stb) (Egynapos tanfolyam anyaga)
M VII. Radiesztézia Hartmann sugárzás, Curry sugárzás, Vízér, törésvonal, Szent György vonal és Ley vonal, érc telér mérésének elmélete és gyakorlata. Légköri sugárzások. Aurák, csakrák...(Kétnapos tanfolyam anyaga)
M VIII. Lakáshoroszkóp A Feng Shui nem csak térben, hanem időben is működik. Ezzel a kínai metafizikai módszerrel pontosan ki tudjuk számolni, hogy lakásunk, irodánk egyes területei egy adott időszakban milyen célra felelnek meg leginkább; így a láthatatlan energiákat érzékelhető módon hasznunkra tudjuk fordítani. Ez a Feng Shui titok! (Kétnapos tanfolyam anyaga)
M IX. Kínai asztrológia A kínai asztrológia legmagasabb szintű technikájának bemutatása. Nem egyszerűen csak az év állatjegye (Kutya, Ló, Nyúl, stb.) alapján végezzük a személyiség elemzést, hanem ugyanúgy, ahogy a nyugati asztrológiában, a perc is fontossá válik egy ember analízisénél. (Háromnapos tanfolyam anyaga)
M X. I Ching Három érme hatszori feldobása során megrajzolunk két trigrammot, melyek együtt egy hexagrammot alkotnak. Ennek értelmezéséből tudjuk meg az Univerzum válaszát a feltett kérdésünkre. (Egynapos tanfolyam anyaga)
Középfokú tanácsadó (M I - VII.) A középfokú Feng Shui tanácsadói képesítéshez szükséges tananyagok listája. A tananyagok megrendelhetők egyben kedvezményes áron, de külön-külön is.
Középfokú vizsga anyaga
Felsőfokú tanácsadó (M VIII - X.) A felsőfokú Feng Shui tanácsadói képesítéshez szükséges tananyagok listája. A tananyagok megrendelhetők egyben kedvezményes áron, de külön-külön is.
Felsőfokú vizsga anyaga Hobbi hallgató (bármelyik modul)
Ingyenes videók Előfizetés nélkül is megtekinthető videók
A Nagy Ő Az ember társas lény! Szinte mindent megteszünk, hogy megtaláljuk a nagy Ő-t, és ha már megtaláltuk, párkapcsolatunk az örök boldogság forrásává váljon számunkra...
És még a legmerészebb álmainkban sem gondolnánk, hogy esetleg a lakásunk energiái gátolnak a boldogság elérésében; hogy egy parányi kiegészítő, vagy egy ágy áthelyezés minden problémánkat megoldhatná...
Lakásunk életünk tükre A Feng Shui dióhéjban - Mi az a Feng Shui? Mire jó? Mit kezdjek vele? A 90 perces film választ ad ezekre a kérdésekre, és széleskörű betekintést nyújt e tudomány kincsestárába. A film a "Váltsuk valóra álmainkat Feng Shuival" című könyv DVD melléklete.

Ha a Modul I. tanfolyamra van érvényes előfizetésed, ezeket a videókat ott külön előfizetés nélkül díjmentesen megnézheted!
2019. a Föld Disznó éve Mit hoz számodra 2019, a Föld Disznó éve? Készítsd el kínai születési képletedet! (elkészítéséhez kattints ide!) Az előadás során Judit beszél az elemekről, mialatt Te a kezedben levő születési képleten követheted, az elhangzottakból rád mi érvényes.

Semmilyen Feng Shui előképzettséget nem igényel!
Mi ez? Az előfizetés módja Éves orvoslás Legfrissebb szám Korábbi számok Ajánlott könyveink Feng Shui Centrum Feng Shui Bolt Havi lakáshoroszkóp

Oktatási alapelvek

A Feng Shui Akadémia tananyaga csak a tanfolyam hallgatónak szól. A DVD-k, ill. online tananyagok sokszorítása, továbbadása, megosztása, esetleg nyilvános vetítése szigorúan tilos! A hallgató a szerzői jogvédelmi nyilatkozat aláírásával és visszaküldésével - online tananyag megrendelésénél a weboldalon történő regisztrációval és a megrendelés leadásával - felyezi ki a fenti kritériumokkal való egyetértését. Tehát, csak akkor rendelj tananyagot, ha ezeket az elveket betarthatónak érzed.

A Feng Shui Akadémia mindenkinek szól: azoknak is, akik saját környezetüket szeretnék konfortosabbá, harmonikusabbá tenni a Feng Shui elvei alapján, és azoknak is, akik ezzel az ismeretanyaggal hivatásszerűen szeretnének mások hasznára lenni.

Hobbi Feng Shui

 • A tananyagok között tetszés szerint válogathatunk érdeklődési körünknek megfelelően. A választható tananyagokat itt találod.
 • Elsősorban ajánlott tananyag: Formaiskola I. Ez a két napos tanfolyam mindent tartalmaz, ami szükséges a Feng Shui látásmód megismerésére, valamint otthonunk harmonikus berendezésére.
 • Csupán a Formaiskola I - alaptanfolyam elvégzése nem jogosít fel és nem is tesz alkalmassá Feng Shui tanácsadói tevékenység végzésére!
 • A tananyagokhoz mellékelt tesztek az önértékelést és az elmélyítést segítik.

Feng Shui tanácsadó képzés

 • A tananyagok (modulok) logikusan egymásra épülnek.
 • Középfokú képzés: M I. - M VII. számú anyagrészek
  A képzés ára összesen: 132 500 Ft
 • Középfokú Feng Shui tanácsadói vizsga letétele.
 • Felsőfokú képzés: M VIII. - M X. számú anyagrészek
  A képzés ára összesen: 90 400 Ft
 • Felsőfokú Feng Shui tanácsadói vizsga letétele
 • A tananyagokhoz mellékelt tesztek a vizsga részét képezik.

A felvételek tartalma

A felvételek élő tanfolyamokon készültek - tehát a hallgatók kérdéseit is tartalmazzák. A felvételeket úgy tagoltuk, hogy az élő tanfolyam résztvevői számára kiadott feladat elvégzésére neked is legyen időd. Próbáld Te is önállóan elvégezni ezeket a feladatokat. Szánd rá az időt az önálló munkára, és ne ugorj rögtön a következő videóra, hiszen munkavégzés közben az ember végig gondolja a feladatot, és nem szolga módjára másolja az eredményeket. Ily módon többet tanulhatunk.

Vizsga:

A modulok mindegyike tartalmaz ellenőrző feladatsort, ezek a vizsgára való felkészülést segítik. A kitöltött teszteket e-mailben (szilvasy.judit@fengshui.hu), vagy postai úton (Feng Shui Centrum, 1124 Budapest, Tamási Áron u. 37.) kérjük visszaküldeni. A hallgatók a középfokú képzés és a felsőfokú képzés végén egy-egy vizsgát tesznek.

Mindkét vizsga egy alaprajz részletes Feng Shui kidolgozása a tanultak alapján, amelyet nekem el kell juttani e-mailben, vagy postán, majd személyesen, vagy skype -on szóban meg kell védeni. A középfokú vizsga díja: 30.000 Ft, felsőfokú vizsga díja: 20.000 Ft.

A középfokú tanácsadói vizsgához szükséges tanfolyamok: a Modul I. - Modul VII. tanfolyamok,
a felsőfokú tanácsadó vizsgához szükséges a középfok elvégzése után a Modul VIII. - Modul X. tanfolyamok elvégzése.

Sikeres vizsga letétele esetén a hallgató oklevelet kap, mely bizonyítja, hogy Szilvásy Judit nemzetközileg elismert Feng Shui mester akadémiáján mély jártasságot szerzett a Feng Shui tudományában. (A képzés nem OKJ-s. Teáor: a Feng Shui tanácsadás "egyéb, máshová nem sorolt tevékenységnek" minősül.) Külön kérésre az oklevelet angol ill. német nyelven is kiállítjuk.