Elérhetőség:
Telefon: +3630 95 905 95
e-mail: fengshui@fengshui.hu
Főoldal Oktatási alapelvek Előfizetéses tananyagok Ingyenes videók
M I. Formaiskola I. - alaptanfolyam Feng Shui alapfogalmak - Feng Shui iskolák megismerése és összehasonlítása - Feng Shui orvoslási alapismeretek...
A tanfolyam mindenkinek ajánlott! Itt kapod meg a Feng Shui szemlélet alapjait, és megérted az élet miértjeit. (Kétnapos tanfolyam anyaga)
M II. Formaiskola II. - haladó Alaprajzi kérdések: hiány és többlet, orvoslásuk - Betegségre hajlamosító alaprajzi problémák - Ajtók, ablakok - A Yin és Yang filozófiája - Gyerekszoba - Hálószoba - Rend és rendetlenség - Tértisztítás - (Egynapos tanfolyam anyaga)
M III. 9*Ki asztrológia Yin és Yang. Feng Shui asztrológia a 9 csillag Ki rendszerrel, amely megnöveli a térbeli Feng Shui eredményességét. Személyiségi jellemzők, viselkedési módok, társkapcsolatok, a számok és elemek összefüggései. Aktív és passzív időszakok kiszámítása, vállalkozások indítása, lehetőségei, házasság időpontja. (Egynapos tanfolyam anyaga)
M IV. Iránytű iskola Tréning az iránytű (tájoló) használatára. A ház centruma, a nyolc irány. Lakók lehetőségei. Lakás üzenete. Jó és rossz irányok. Házalak javítása színekkel, életminőség, betegségek, orvoslás. Egy lakás teljes Feng Shui térképének elkészítése. Trigramok, egészség, érzelmek. Pa-Chai, akadémikus I-ching. (Kétnapos tanfolyam anyaga)
M V. Üzleti Feng Shui Névjegykártya tervezés, logók vizsgálata, üzletkiválasztás, iroda- és üzlet berendezése. Feng Shui méretek. Asztalok, székek, színek. Arcelemzés. (Kétnapos tanfolyam anyaga)
M VI. Kert Feng Shui A környezet vizsgálata, épület színek, kerti tárgyak helye, formája, színe. (kerítés, kerti tó, melléképület, kerti sütő, útvezetés, stb) (Egynapos tanfolyam anyaga)
M VII. Radiesztézia Hartmann sugárzás, Curry sugárzás, Vízér, törésvonal, Szent György vonal és Ley vonal, érc telér mérésének elmélete és gyakorlata. Légköri sugárzások. Aurák, csakrák...(Kétnapos tanfolyam anyaga)
M VIII. Lakáshoroszkóp A Feng Shui nem csak térben, hanem időben is működik. Ezzel a kínai metafizikai módszerrel pontosan ki tudjuk számolni, hogy lakásunk, irodánk egyes területei egy adott időszakban milyen célra felelnek meg leginkább; így a láthatatlan energiákat érzékelhető módon hasznunkra tudjuk fordítani. Ez a Feng Shui titok! (Kétnapos tanfolyam anyaga)
M IX. Kínai asztrológia A kínai asztrológia legmagasabb szintű technikájának bemutatása. Nem egyszerűen csak az év állatjegye (Kutya, Ló, Nyúl, stb.) alapján végezzük a személyiség elemzést, hanem ugyanúgy, ahogy a nyugati asztrológiában, a perc is fontossá válik egy ember analízisénél. (Háromnapos tanfolyam anyaga)
M X. I Ching Három érme hatszori feldobása során megrajzolunk két trigrammot, melyek együtt egy hexagrammot alkotnak. Ennek értelmezéséből tudjuk meg az Univerzum válaszát a feltett kérdésünkre. (Egynapos tanfolyam anyaga)
Középfokú tanácsadó (M I - VII.) A középfokú Feng Shui tanácsadói képesítéshez szükséges tananyagok listája. A tananyagok megrendelhetők egyben kedvezményes áron, de külön-külön is.
Középfokú vizsga anyaga
Felsőfokú tanácsadó (M VIII - X.) A felsőfokú Feng Shui tanácsadói képesítéshez szükséges tananyagok listája. A tananyagok megrendelhetők egyben kedvezményes áron, de külön-külön is.
Felsőfokú vizsga anyaga Hobbi hallgató (bármelyik modul)
Ingyenes videók Előfizetés nélkül is megtekinthető videók
A Nagy Ő Az ember társas lény! Szinte mindent megteszünk, hogy megtaláljuk a nagy Ő-t, és ha már megtaláltuk, párkapcsolatunk az örök boldogság forrásává váljon számunkra...
És még a legmerészebb álmainkban sem gondolnánk, hogy esetleg a lakásunk energiái gátolnak a boldogság elérésében; hogy egy parányi kiegészítő, vagy egy ágy áthelyezés minden problémánkat megoldhatná...
Lakásunk életünk tükre A Feng Shui dióhéjban - Mi az a Feng Shui? Mire jó? Mit kezdjek vele? A 90 perces film választ ad ezekre a kérdésekre, és széleskörű betekintést nyújt e tudomány kincsestárába. A film a "Váltsuk valóra álmainkat Feng Shuival" című könyv DVD melléklete.

Ha a Modul I. tanfolyamra van érvényes előfizetésed, ezeket a videókat ott külön előfizetés nélkül díjmentesen megnézheted!
2019. a Föld Disznó éve Mit hoz számodra 2019, a Föld Disznó éve? Készítsd el kínai születési képletedet! (elkészítéséhez kattints ide!) Az előadás során Judit beszél az elemekről, mialatt Te a kezedben levő születési képleten követheted, az elhangzottakból rád mi érvényes.

Semmilyen Feng Shui előképzettséget nem igényel!
Mi ez? Az előfizetés módja Éves orvoslás Legfrissebb szám Korábbi számok Ajánlott könyveink Feng Shui Centrum Feng Shui Bolt Havi lakáshoroszkóp

Mi is az a Repülő Csillag Híradó?

Mindannyian tapasztaljuk, hogy olykor kedvezőbb, máskor nehézkesebb idők köszöntenek ránk.

Sokan asztrológus segítségét kérik, amikor meg szeretnék fejteni sorsuk alakulását, ám erre a Feng Shuinak is megvan a sajátos eszköze. Nincs is szükséged hozzá másra, mint

  • lakásod méretarányos alaprajzára
  • és egy iránytűre!

A bennünket körülvevő térre (lakásra, munkakörnyezetre) - és ezen keresztül ránk is - különféle energiák hatnak. Ezek az energiák kiszámíthatók, sőt alakíthatók is egyszerű Feng Shui trükkökkel, színek, formák, dísztárgyak elhelyezésével az adott területen.

A Repülő Csillag Híradóból ezekről az energia-változásokról, és az orvoslási lehetőségeikről értesülhetsz hónapról hónapra. Ahelyett, hogy minden hónapban egy Feng Shui tanácsadót hívnál, csak nyisd meg a Híradót, ahol készen vár a megoldás minden életterületre!

A módszer

Lakásod méretarányos alaprajzát tájold be, majd oszd fel a nyolc iránynak megfelelően nyolc egyenlő tortaszeletre! Ehhez találsz segítséget ebben a kis videóban.

Amennyiben ezzel a segítséggel nem sikerülne lakásod pontos betájolása, küldd el az alaprajzot a fengshui@fengshui.hu e-mail címre pontos lakcímeddel, telefonszámoddal együtt, mi elkészítjük lakásod tájolását. (A szolgáltatás díja 2.000 Ft)

A tájolásra csupán egyszer van szükség, mert minden más Feng Shuival kapcsolatos feladathoz fel fogod tudni használni az egyszer már betájolt alaprajzot.

Ha ezzel kész vagy, valami hasonló ábrát kaptál, mint amit itt látsz. Az ábrában a zöld számok az életterületeket 2015-ben egész évben uraló csillagok számai. Ezeket a számokat te is beírhatod a megfelelő cikkekbe a saját alaprajzodon. (Figyelj oda arra, hogy a számokat az égtájaknak megfelelően írd az alaprajzodba!)

A kék számok a minta-számnak megfelelően a 2015. március havi csillagokat jelölik, így ezeket már nem érdemes beírnod, hiszen ezek minden hónapban változnak.

A csillagok:

1-es csillag: harmóniában gazdag élet csillaga (harmónia-csillag)
2-es csillag: rosszullétek, betegségek csillaga (betegség-csillag)
3-as csillag: viszálykodások csillaga (viszály-csillag)
4-es csillag: szellemi és szerelmi sikeresek csillaga (flört-csillag)
5-ös csillag: váratlan események, balesetek csillaga (baleset-csillag)
6-os csillag: peres ügyek csillaga (per-csillag)
7-es csillag: veszteségek, híresztelések csillaga (veszteség-csillag)
8-as csillag: jelenkori gazdagság csillaga (gazdagság-csillag)
9-es csillag: eljövendő gazdagság csillaga (gazdagság-csillag)